חיסונים לוויטנאם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/08/2012 | 07:39 | מאת: משה

היי אני כותב את רשימת החיסונים שקיבלתי בעבר , אני אשמח אם תחוכלו לתת לי חוות דעת מקצועית האם אני צריך משהו נוסף על מנת לנסוע לוויטנאם. הטיול הוא כחודש בספטמבר אוקטובר ואני מתכנן להיות הרבה בכפרים, גם בצפון וגם בדרום: --2003-- MENINGOCOCCAL(A,C,W,Y ENGERIX X3 HAVRIX X2 --2008-- Japanese encephalitis X2 Meneevax pallo IPV Typoid כמו כן קיבלתי טטנוס פעם אחרונה ב 1999 תודה משה

חדש את החיסון ה- Typoid, אין צורך בתוספות אחרות -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים