שאלה דחופה לגבי חיסונים לסין

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/09/2012 | 12:16 | מאת: West

שלום רב, אני וזוגתינוסעים לטיול עצמאי לסין והונג קונג למשך 18 יום. רוב הטיול נשהה בעיקר בערים גדולות במקומות נקיים ומסודרים מלבד מספר ימים באזור סצ'ואן. האם עלינו לעשות חיסונים ספציפיים מעבר לטטנוס? למיטב הבנתי כל עוד זה לא טיול תרמיאלים ארוך אין צורך בחיסונים. יתרה מכך, התחסנתי לפני 5 שנים לפני נסיעה לדרום אמריקה ( צהבת וטיפוס). תודה מראש

צהבת A + טיפוס -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

05/09/2012 | 16:25 | מאת: West

תודה רבה, אולם אם קיבלתי את החיסונים האלה לפני 5 שנין, ביוני 2007, הם עדיין תקפים או שיש צורך לבצעם מחדש?

מנהל פורום רפואת מטיילים