הודו וסרילנקה עםתינוקת בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

11/09/2012 | 00:05 | מאת: מיכל

שלום רב , אנו מתכננים נסיעה לדרום הודו וסרילנקה עם תינוקת בת שנה וחודשיים שעדיין יונקת ולא הייתה בגן עם ילדים ולכן לא חלתה,מהם הסיכונים ? האם גופה יגיב בחומרה רבה יותר ל"מחלת המטיילים:- שילשולים? האם ידוע לך על רופאים מומלצים באזורים אלו שיהיה ניתן להעזר בהם בעת הצורך? תודה

עיקר הבעיה לגבי התינוקת הוא המזון. אם מדובר בהנקה הבעיה לא קיימת, אם מדובר בתחליפי חלב יש לשמור בקפדנות על מקור מים נקי. אין לי רשימת רופאים מומלצת, לא בארץ ולא בחו"ל. התייעצו עם רופא הילדים שלכם ועם מרפאת מטיילים באזור מגוריכם -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים