דיעה?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

14/09/2012 | 05:55 | מאת: אני

ברור לי שזה לא תחליף לפגישה רפואית, ואינני מסתמך על התשובה כאן להיבטים רפואיים מעשיים, אלא הנני רק מבקש דיעה. במפתיע, הנני נוסע לפרו בעוד שבוע. הטיול הוא למשך שלושה שבועות. כבר לא אוכל להתחסן. ברור לי שזה לא רצוי, אבל השאלה האם זה ממש קריטי? האם אפשר לעבור את הטיול גם ככה?

לא רואה כל סיבה שלא תתחסן למרות הזמן הקצר -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים