מלריה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

19/09/2012 | 14:47 | מאת: עליזה

אני נוסעת לרג'אסטאן 28.9-12.10.2012 . עשיתי חיסוני פטיטיס A B טיפוס הבטן וטטנוס. האם אני חייבת לקחת את כדורי המלריה או שיכולה לקנות את הכדורים/מרשם ושם לקנות במקרה הצורך. תודה עליזה

ההמלצה שקיבלת במרפאת המטיילים היא זו שכדאי לקבל צריך להשלים חיסון כנגד פוליו -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

20/09/2012 | 14:26 | מאת: עליזה

לא הייתי במרפאת מטיילים כיוון שאת כל החיסונים שציינתי עשיתי בנסיעתי הקודמת. חוזרת לשאלתי : אם אני לוקחת מרשם לכדורי מלריה. האם הם אפקטיביים כשנדבקים או רק כמניעה? תודה

מנהל פורום רפואת מטיילים