דנגי פיבר

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/09/2012 | 14:31 | מאת: גיורא

בתי חזרה מלאוס לפני שנה עם סימפטומים של דנגי פיבר,שלא ומתו בבדיקת דם. בכוונתה לנסוע לאיי תאילנד בשבוע הבא. ידוע שהיתוש שנושא את הדנגי קיים שם וההתלבטות היא אם לנסוע. האם יש אמצעי למניעת הדבקות במחלה? במידה שמופיעים סימפטומים מה עליה לעשות? תודה, גיורא

אכן באיים בדרום תאילנד המחלה מאוד נפוצה הדרך היחידה למנוע אותה הוא למנוע עקיצה של יתושים אין למחלה טיפול ספציפי וגם לא טיפול מונע כמו במקרה של מלריה לכן כשמופיע חם יש לפנות לאיבחון רפואי -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים