ויטנאם קמבודיה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

21/09/2012 | 15:10 | מאת: מייק

ד"ר נכבד שלום טרם השבת לי למייל שכתבתילך לפני מספר ימים. האם אניחייב לקחת כדורים למלריה גם אם ישן בבתי מלון בטיול מאורגן.וכן תשובות לשאלות הקודמות במדורך! !

אין קשר בין איכות בתי המלון או לשאלה אם הטיול מאורגן או לא ולמחלת למלריה - היתוש המעביר אותה אינו מתייחס לרמה הכלכלית של המטייל. בקמבודיה הייתי מציע טיפול מניעתי למלריה -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים