חיסונים - הודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

25/09/2012 | 11:08 | מאת: שי

ד"ר יצחקי שלום רב לפני כשבועיים נחתתי בצפון הודו (הימטצ'ל פרדש) כמתוכנן. בעקבות שינוי בתכניות הטיול אני מעוניין לנסוע דרומה למדינת גואה. הבעיה היא שאנני יודע האם החיסונים בהם חוסנתי מספיקים לביקור במקום. להלן רשימת החיסונים כפי שהיא מופיעה בפנקס החוסונים: typhim vi meningococoal 0.5 cc hepatitis b 1.0 cc havrix 1440 u polio vaccine (i.p.v) inj i.m boostrix 0.5 ml אנג'רקס b 20 מ"ל AHBVC72AR ENGERX-HEP B האם החיסונים הנ"ל מספיקים האם ניתן להשלים את החיסונים בהודו (אם כן, האם ידוע לך על מקום מתרים) האם נסיעה לגואה לשבוע בלבד עם החיסונים הללו בלבד הינה בעלת סיכון של ממש ? בתודה מראש שי

החיסונים מספיקים תהנו בהודו -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים