האם ניתן לנסוע לפוקט (תאילנד) עם תינוק בין חדשיים?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/09/2012 | 20:12 | מאת: אריאל

הי האם ניתן לנסוע לפוקט (תאילנד) עם תינוק בין חדשיים וחצי ? אני מתייחס רק להיבט הבריאותי: 1. הסכנה לחלות במחלה. 2. מגוון השירותים הרפואיים לתינוקות באי. תודה, אריאל

הסיכון באזור נובע מחשיפה למזון ומין ולעקיצות יתושים אין לי מידע בנוגע לשירותים הרפואים בכל נקודה בעולם יש לצפות לסיכון מוגבר לתחלואה ולרמת רפואה נמוכה מזו המוכרת לנו בארץ -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

01/10/2012 | 08:15 | מאת: אריאל

* השאלה שלי היא האם רמת התברואה היא כזו שמומלץ לא לנסוע עם תינוק בין חדשיים? מה בנוגע לחיסונים: 1. האם יש איזה חיסון ספציפי שכדאי לתת לתינוק לפני הנסיעה? 2. האם העובדה שהוא נוסע לפני השלב שבו הוא קיבל את רוב החיסונים הסטנדרטים מהווה בעייה? תודה

מנהל פורום רפואת מטיילים