שואלת

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

02/10/2012 | 19:43 | מאת: קרן

שלום רב, לא בדיוק קשור לטיול אך אולי מנסיונך בתזונה בתנאי שדה תוכל לסייע: שהכנתי מאפה ובדיעבד גילתי שהגבינה ששמתי בו - גבינת חמישה אחוז לבנה כללה מעט עובש ירקרק שהתפתח בחלק העליון של הקופסה (פחות מכפית) שמעתי שהעובש הירקרק גורם לפגיעה מוחית. קצת כבר אכלתי מזה... . 1. האם כתוצאה מכך עלול להיגרם נזק בלתי הפיך. 2. האם אפשר לאכול את כל יתר המאפה שנשאר? תודה

לאדם בריא אין בד"כ סיכון בריאותי בבליעת או שאיפת עובש בכמות קטנה. -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים