משהו מוזר

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/10/2012 | 02:37 | מאת: שימי

היי הייתי בבוליביה וחזרתי לא מזמן. הייתי רזה במשקל קבוע כבר כמה שנים, ואחרי חודש שם, כשהתזונה שלי הייתה מעולה- סלטים, חביתות, אפילו יותר בריאה מהארץ ובמינונים נמוכים, התחלתי להשמין בטירוף. עליתי כ6 ק"ג בחודש. אני לא מצליחה להוריד אותם רק ממשיכה לעלות. ואני אוכלת כמו אז לפני שטסתי. אמרו לי שאולי קיבלתי איזה טפיל/חיידק שגורם להשמנה(?) יש באמת דבר כזה? ויש קשר בין זה ובין כאבי שחלות נוראיים שפוקדים אותי בלי הפסקה מאז?

מציע לפנות לרופא המשפחה לבירור כללי -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים