סרי לנקה ומלדיביים בשבוע 20

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/10/2012 | 12:23 | מאת: רוני

שלום ד"ר, אני מנסה לתכננן ירח דבש למקום אקזוטי (לא בשבילי אירופה וכו). הטיול מתוכנן לסוף דצמבר, כלומר שבוע 20 עבורי. בסוף מאי עברתי גרידה לאחר שבשקיפות נמצא כי אין דופק לעובר, ככה שאי מרגישה בסוג של סיכון. האם נסיעה לסרי לנקה, מלדיביים וכולה להוות בעיה? מה בדבר ארגנטינה? תודה רבה וחג שמח!

05/10/2012 | 12:24 | מאת: רוני

חשוב לציין שלפני כ10 שנים הייתי בהודו, עברתי את כל החיסונים האפשריים, כולל פעמיים A וכו. בבדיקות הדם נמצא שאני מחוסנת לצהבות וכו.

נסיעה בעת הריון כרוכה בסיכון מסוים מבחינה זו שהריון הוא מצב של ירידה במצב החיסוני. באזורים שבהם יש מלריה יש צורך בתרופות למניעה ואף אחת מהן לא מוכרת כבטוחה לחלוטין להריון. בנוסף קיים סיכון של שירות רפואי נחות אם נוצרת בעיה -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים