טיול לנפת יונן בסין

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/10/2012 | 13:50 | מאת: אריאלה

שלום רב בעלי ואני מתכננים טיול לנפת יונן בסין באזור שנמצא בגובה מעל 3000 מ'. שנינו בגיל מעל 57, 61. מטופלים בתרופות בהשגחת רופא המשפחה (בין השאר - קומדין). האם יש הנחיות לטיפול מונע לפני ההגעה לאזור. תודה רבה.

חיסונים (צהבת A + טיפוס) כדורים למקרה של שילשולים הדרכה כל אלו ניתן לקבל במרפאת מטיילים ------------------ -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים