קדחת צהובה ואלטרוקסין

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/10/2012 | 15:07 | מאת: טלי

שלום אני מתכננת טיול לקוסטה ריקה ארה"ב אוסטרליה אינדונזיה פיליפינים הונג קונג והודו נציג משרד הבריאות אמר לי שיש דרישה של ממשלת אוסטרליה לאישור של חיסון נגד קדחת צהובה לבאים ממרכז אמריקה אך שאין ביכולתו לבצע את החיסון היות ואני לוקחת אלטרוקסין. מה עושים? תודה

לא ידוע לי על דרישה לחיסון קדחת צהובה לאחר שהייה בקוסטה ריקה לא ידוע לי על קשר בין קדחת צהובה לאלטרוקסין -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים