חיסונים לפני נסיעה לתאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/10/2012 | 23:48 | מאת: עינב

היי, אנחנו מתכננים לנסוע בנובמבר לתאילד- רק לאי קוסמאוי, אנחנו נוסעים עם תינוקת שתהיה בת חצי שנה. בתי קיבלה חיסונים של גיל חודשיים וארבעה חודשים. אני מבינה כי לא ניתן לחסן את בתי היות ואינה בת שנה. אני מניקה, האם יש צורך בחיסונים והאם מותר לי להתחסן בגלל ההנקה ? תודה רבה, עינב

אתם צריכים לקבל הסבר מקיף לגבי סיכונים, במיוחד לגבי נסיעה עם תינוקת - האינטרנט אינו המקום המתאים, פנו למרפאת מטיילים -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

18/10/2012 | 23:52 | מאת: עינב

ד"ר אבי שלום, הייתי במרפאת מטיילים, נאמר לי כי ניתן לעשות חיסון טיפוס הבטן וצהבת A. שאלתי היא האם מותר להתחסן כאשר אני מניקה. תודה, עינב

מנהל פורום רפואת מטיילים