עלוקות

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

21/10/2012 | 20:52 | מאת: אילת

שלום חזרנו מחודש בנפאל שבמהלכם פגשנו בעלוקות , כתוצאה מכך פיתחתי זיהום שהתבטא :בפצעים מוגלתיים , אודם ברגליים ונפיחות . קיבלתי שבוע אנטיביוטיקה (אוגמנטין) הזיהום והנפיחות ירדו , אך עדיין אני מתגרדת והפצעים טרם הגלידו . האם יש צורך בטיפול נוסף ?

לא משוכנע שמדובר בזיהום שנגרם מהעלוקות אם הפצע ימשיך להפריש ממליץ לבצע תרבית כדאי להתייעץ עם רופא עור מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים