התחסנתי לפני דרום אמריקה. טס עכשיו למזרח.

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

24/10/2012 | 20:27 | מאת: נדב

שלום, התחסנתי לפני שנתיים בכל החיסונים שצריך כשטסים לדרום אמריקה (בוליביה, פרו, אקוודור, ארגנטינה, צ'ילה). אני טס עוד חודש וחצי לניו זילנד ולכמה יעדים במזרח כנראה מונגוליה, פיליפינים, סין, ויאטנם, נפאל. אפשרות גם לפאפא ניו גיני. האם אני צריך להתחסן שוב? או שיש חיסונים נוספים שצריך? תודה רבה

אין אפשרות להמליץ על חיסונים מבלי לראות את הפנקס הקודם מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים