בדיקת כלבת

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/10/2012 | 14:51 | מאת: יעל

האם ישנה בדיקה שיכולה לבדוק האם יש בגוף את מחלת הכלבת? או מנגד את הימצאות החיסונים בגוף? הבנתי שזה לא מועבר בדם ולכן בדיקות דם לא יעילות, אבל אין בדיקה כלשהיא לבדיקת הרוק בימינו??

אין מצב של "נשאות" של וירוס הכלבת, או שיש מחלה או שאין בדיקות לנוגדנים לא מתבצעות בשיגרה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

30/10/2012 | 08:50 | מאת: יעל

1. מה ז"א לא מתבצעות בשגרה? הכוונה, שיש אופציה לבדוק האם יש נוגדנים בגוף באופן כללי? 2. אם יש נוגדנים בגוף (הכוונה לחיסונים..?) , אין מה לחשוש מהמחלה? 3. האם זמן דגירה של המחלה, לא נחשבת כ"נשאות"?

מנהל פורום רפואת מטיילים