מחסור בחיסון טיפוס הבטן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/11/2012 | 19:40 | מאת: עינב

שלום, אני טסה לקראת סוף החודש לתאילנד, ובכל מקום אליו אני פונה נאמר לי כי יש מחסור עולמי בחיסון כנגד טיפוס הבטן. כיצד ניתן לקבל בכל זאת את החיסון? מהם הסיכונים ללא חיסון? (נטיול כולל את צפון תאילנד, בנגקוק, והאיים, למשך שלושה שבועות וחצי). בברכה.

שלום עינב אכם קיים מחסור עקב בעיה בייצור של החיסון. את יכולה לנסוע ללא החיסון - צריך להקפיד על ההנחיות שקיבלת במרפאת המטיילים שבה ביקרת בנוגע להגיינה של מים ומזון וכך הסיכון מופחת מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים