קנית חיסון שפעת באופן פרטי

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

02/11/2012 | 16:58 | מאת: שלי

רציתי לדעת איך אפשר להתחסן בתשלום באופן פרטי בחיסון שפעת, החיסון לתייר הנמצא כעת בארץ. תודה, שלי

לפנות לאחות או רופא/ה באופן פרטי מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

15/01/2013 | 12:46 | מאת: ירון

ניסיתי היום במשך זמן רב להבין כיצד אני מצליח לחסן את בת זוגי בחיסון שפעת. היא תיירת השוהה בארץ עם אשרת עבודה ולא ניתן לצרף אותה לאף קופת חולים. בקופת החולים מסרבים לחסן אותה משום שהיא לא מבוטחת בקופה והם לא לוקחים על זה אחריות, גם אני מוכן לשלם מחיר מלא על החיסון. את החיסון עצמו הבנתי מהם שלגם א ניתן לרכוש באופן עצמאי ולפנות איתו לרופא פרטי שלא במסגרת הקופה. בשורה התחתונה - אין מענה. האם ישנה דרך לחסן בכל זאת?

מנהל פורום רפואת מטיילים