תוקף חיסונים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/11/2012 | 21:01 | מאת: קרן

שלום, אני מתכננת לטוס בעוד 3 שבועות לגואטמלה ומקסיקו. עשיתי בעבר את שלושת החיסונים העוקבים של twinrix a+b שהסתיימו ב2005.בנוסף, בתחילת 2009 עשיתי חיסון hepatyrix. רציתי לדעת האם החיסונים עדיין תקפים, או שאני צריכה להתחסן שוב. והאם ישנם עוד חיסונים הכרחיים למקומות אליהם אני נוסעת. תודה רבה ויום מצויין

צהבת A+B תקפים הטיפוס פג תוקף אבל כעת יש מחסור בחיסון זה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים