נופש בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

02/12/2012 | 11:31 | מאת: סמדר

שלום לך ד"ר יצחקי , אני ובעלי רוצים לטוס לירח דבש מעניין (מה שאומר לא לאירופה) אך אהייה בשבוע 10 או 11 להריון, הבנתי מקופת החולים שלי שלא מחסנים נשים בהריון. האם אפשר לנסוע לתיאלנד לשבועיים ללא חיסון ? יש תחליפים? למשל משחות שנתנות למריחה בהריון? אם למשל נהייה רק באיים שבדרום? או למקום אחר בעולם שהוא לא אירופה שלא מצריך חיסון? אודה על תשובתך. יום מקסים

יש חיסונים שניתן לתת בהריון ויש שאסור אין תחליפים עוריים לחיסונים - החומרים דוחי היתושים שמורחים על העור מטרתם למנוע מחלות שמועברות על ידי יתושים כדאי לקבל ייעוץ במרפאת מטיילים באזור מגורייך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים