חיסון צהבת לפני כניסה להיריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

04/12/2012 | 16:27 | מאת: zo ani

שלום רב, אני ובעלי מתכננים כניסה להיריון. לפני חודשיים טסנו לירח דבש וקיבלתי חיסונים, בין היתר לצהבת. את החיסון הראשון לצהבת B עשיתי באוגוסט 2012, את השני בספטמבר 2012 והרופא רשם לי שאת השלישי אני צריכה לעשות החל מחודש מרץ 2013. השאלה שלי היא האם אני יכולה להקדים את ביצוע החיסון ולעשות אותו כמה שיותר מוקדם? אני מעדיפה לסיים עם החיסונים לפני ההיריון כי הבנתי שלא כדאי להתחסן בהיריון אם זה לא מקרה חירום. ושאלה נוספת - אם אני עושה את החיסון עכשיו, האם יש תקופה שאני צריכה לחכות לפני הכניסה להיריון (תקופת המתנה)? תודה!

כדאי להמתין 6 חדשים לפני החיסון האחרון כפי שהמלץ לך. אם את רוצה להרות קודם את יכולה לדחות את החיסון לאחר ההריון - אין עם זה כל בעיה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים