דנגי במרכז/דרום אמריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/12/2012 | 19:10 | מאת: מיכל

שלום רב! אני ובעלי מאד רוצים לנסוע לדרום/מרכז אמריקה בפברואר או בסוף מרץ- סוף אפריל. לפני עשר שנים נעקצתי וחליתי בדנגי בהודו. אני רוצה לדעת אם התקופה שציינתי היא בטוחה מבחינת המחלה או שעדיף להמנע (ואז נסע למזרח שם הדנגי פעיל יותר בסביבות ספטמבר). תודה רבה מיכל

אין תקופות "בטוחות" וצריך להתייחס לכל נסיעה לאזורים נגועים בדנגה כחשודים ולעשות את מירב המאמצים שלא להעקץ על ידי יתושים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים