סכנה בטיסה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/12/2012 | 00:41 | מאת: רוני

בתי חלתה לפני שלושה שבועות במחלת הנשיקה שהסתבכה וגרמה לטרומבוציטים ותפקודי כבד לא תקינים, כתוצאה מכך היא אושפזה ל-3 ימים בביה"ח. היות והיא אמורה להתגייס בעוד כחודש היא זומנה לבדיקה בצבא לפני 3 ימים ונאמר לה שהטחול עדיין מוגדל. היא מרגישה מצוין ובעבוד 6 ימים היא אמורה לטוס לבדה לארה"ב. האם יש בכך סכנה, או מגבלה כלשהי? תודה רבה על תשובתכם?

את יכולתה לטוס יכול להעריך רק הרופא שבודק אותה. חברות תעופה לא ששות להטיס אנשים לאחר מחלה חריפה. כדאי לברר עם חברת הביטוח הרפואי לגבי מצב הביטוח הרפואי שלה לאור המחלה שעברה לאחרונה ----------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים