טיפול מניעתי באנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

12/12/2012 | 08:40 | מאת: מומו

היי, אני מטייל בדרום הודו, ושתיתי מיץ קנה סוכר שהתברר לאחר מכן ממקור מפוקפק (מכונת סחיטה מטונפת) בשעות הראשונות לאחר מכן חשתי עייפות וכאבים בשרירים, אבל בבוקר שלאחר מכן זה עבר. השאלה האם כדאי לקחת אנטיביוטיקה כטיפול מניעתי (הבאתי ציפרופלוקסצין) או שאם עבר אז לעזוב את זה. מיותר לציין שאין לי גישה כרגע לשירותי רפואה רציניים. תודה

לא ממליץ על אנטיביוטיקה מניעתית ------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים