כלבת בויאטנם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/01/2013 | 07:07 | מאת: omer

שלום רב, אני וחבר מטיילים בצפון ויאטנם והוא ננשך לפני כ10 ימים ע"י כלב. הוא חושש שאולי הוא קיבל כלבת. הוא הקיא השבוע והרגיש לא טוב. כמו כן הוא גם לא ישן הרבה וחגג את אירועי סוף השנה. בכל מקרה הוא הלך לקבל חיסון נגד כלבת. הרופא אמר לו שאסור לו לשתות אלכוהול במשך 6 חודשים. האם זה נכון? האם שתיית אלכוהול פוגעת בחבר או בחיסון ? (לא באופן כללי מן הסתם) מהם ההגבלות לאחר חיסון כלבת?

לא ידוע לי מגבלה כזו מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים