חיסונים לתאילנד - סרטן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

17/01/2013 | 21:48 | מאת: קרן

שלום ד"ר, אני בת 40 ומתכננת טיול משפחתי לתאילנד ביולי-אוגוסט. מסלול הטיול אמור להיות צפון תאילנד (צ'אנג ריי וצ'אנג מיי), מרכז (בנקוק, קנצ'בורי) וקוסמוי/קופנגן. אני יודעת שצריך לקבל חיסונים לפני הנסיעה. הבעיה היא שאני חולת סרטן (סיימתי טיפול בטקסול בחודש מאי 2012 ואני צפויה לסיים טיפול בהרצפטין בפברואר). האם יש מניעה לקבלת החיסונים הנדרשים או לנסיעה בכללותה? אשמח לקבל תשובה, ולו ראשונית, כדי לדעת האם יש מניעה להזמין כרטיסי טיסה. תודה!

אין כל מניעה מקבלת החיסונים לתאילנד במצבך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333  travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים