חיסון לכלבת בתאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/05/2013 | 11:47 | מאת: קובי

שלום לפני הטיסה למזרח קיבלתי 3 זריקות של verorab כחיסון מונע לכלבת. כרגע אני נמצא בתאילנד, ולפני מספר ימים כלב ניסה לנשוך אותי ושרט אותי ברגל. למחרת קיבלתי בצ'אנג מאי זריקת verorab ונאמר לי לבצע זריקה נוספת כעבור 3 ימים (היום). בבית החולים בעיירה בה אני נמצא עשו לי את הזריקה, אך הזריקה הייתה שונה (קופסא שונה). בקבלה שניתנה לי היה כתוב "PCEC" ובפנקס החיסונים האחיות פשוט כתבו "rabies 0.5ml". כששאלתי את האחות האם מדובר ב verorab היא ענתה לי "same same". האם זה תקין שניתן לי חיסון שונה (אך במינון זהה)? תודה

אני מניח שרק מדובר בחברה שונה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il פתח

מנהל פורום רפואת מטיילים