חיסון שלישי לצהבת B לקראת נסיעה לאפריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

04/05/2013 | 18:40 | מאת: יעלי

שלום, נסעתי לגאנה לפני ארבע שנים והתחסנתי בשני החיסונים הראשונים נגד צהבת אך לא התחסנתי בשלישי, בעוד כשלושה חודשים אני נוסעת שוב לגאנה, האם אני יכולה להתחסן כעת רק בחיסון השלישי? אני מבינה ששני החיסונים הראשונים מגינים עלי בכ80 אחוז האם החיסון השלישי הוא קריטי? תודה רבה יעלי

כדאי ואפשר לקבל את החיסון האחרון גם לאחר שחלף זמן רב מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים