חשד למחלת גבהים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/05/2013 | 18:54 | מאת: מלי

ערב טוב בתי נמצאת באריקיפה פרו ומתלוננת בשעות האחרונות על כאבי ראש בחילות הקיאה פעם אחת וסחרחורות. לפני כשבועיים היתה בקיטו שהיא יותר גבוהה ולא סבלה משום תסמינים. איך ניתן לזהות שזו מחלת גבהים ולא משהו אחר ואיך להחליט אם ליטול uramox שקיבלה בארץ תודה

ע"פ נתונים של וויקיפדיה הגבה באריקיפה הוא 2328 מטר. זהו גבה שבו בד"כ לא מופיעה עדיין מחלת גבהים אם כי אין לשלול שהבת סובלת מממנה. ממליץ לפנות להיבדק בבית חולים מקומי. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים