כניסה להריון באפריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/05/2013 | 09:20 | מאת: דנה

שלום, אני ובעלי נוסעים בקרוב לאפריקה (דרום אפריקה, מאורציוס ומדגסקר). להבנתי כל המדינות הללו מחייבות נטילת תרופה נגד מלריה, ואנו מתכננים לקחת מלרון. לפי הוראות הנטילה של התרופה יש לקחת אותה עד שבוע לאחר עזיבת המקום הנגוע במלריה. השאלה שלי היא האם אני יכולה לנסות ולהכנס להריון שבועיים לפני סיום נטילת התרופה (לפי התאריך בו אבייץ)? כלומר, בהנחה ואנו מצליחים להכנס להריון, שבמשך השבועיים הראשונים של ההריון אני עדיין אקח את הכדורים האלו? במידה וזה לא מומלץ, כמה זמן לוקח לתרופה להתפנות מהגוף ומתי אנו כן יכולים להתחיל לנסות? תודה רבה מראש!

מציע להמנע מהריון לפחות שבועיים מאז סיום הטיפול מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים