קדחת צהובה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/05/2013 | 06:42 | מאת: ריקי

ד"ר שלום, בני בן 21.5 נוסע בעוד חודש במסגרת לימודית לקיטו לחודש ולאמזונס ל-3 ימים באקוודור, היום הוא היה במרפאת חיסונים והמליצו לו לעשות מספר חיסונים ובינהם קדחת צהובה, רק לאחר קבלת החיסון, הבנו איזה תופעות לוואי חמורות יש לחיסון, נתקפתי חרדה נוראה ואני ממש בפאניקה ,(בדיעבד הבנתי שהחיסון מיותר כי באמזונס הוא במלון מסודר),והשאלה שלי תופעות לוואי אלו באם חלילה הו קורות, כמה זמן אחרי החיסון הם קורות ומתי אפשר לנשום לרווחה. אני לא רגועה ומצפה בקוצר רוח לתשובתך, ריקי

עדיף לנשום כל הזמן כי האלטרנטיבה גרועה יותר לא משנה אם אתה במלון או באוהל - הסכנה של המחלה קיימת ורצוי מאוד להגיע מחוסן תופעות הלוואי מאוד מאוד נדירות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים