קלקול קיבה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

04/06/2013 | 17:24 | מאת: אנה

שלום, אני נמצאת בנפאל וסימפוטמים של קלקול קיבה התחיל לי לפניי 3 שבועות הלכתי לרופא פעמיים כבר, לקחתי אנטיביוטיקה חמישה ימים ואז כדורי אנטי טפילים כלום לא עוזר אני יכולה להרגיש טוב יום אחד ואז הכאבי בטן בחילות שלשולים הכל חוזר כל הזמן מה לעשות? לא נלקח ממני שום בדיקת צואה או דם.

האם ניסית מטרונידאזול? אם כן אז יש לנסות לבצע תרביות צואה לחיידקים ופרזיטים באחד מבתי החולים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים