שאלה לגבי בדיקות אימונולוגיות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/08/2022 | 19:42 | מאת: רוני

היי, עברתי 3 הפלות ברצף' הפלה ראשונה בשבוע 9 שניה שבוע 8. בראשון הפסיק הדופק וגם לא תאם שבוע, בשני בקושי התפתח, לא הצליח אפילו לראות דופק. האחרונה היתה כימי. עשיתי בדיקת קרישיות יתר, בלוטת תריס, סקר גנטי וכמה מחלות אוטואימיוניות שנכנסו בבדיקה של הקרישיות יתר. הכל יצא תקין. הבנתי שיש מקומות שבודקים יותר לעומק מה הסיבה להפלות, כמו מחלות אוטואימיוניות, דלקת בגוף וכולי. האם יש בדיקות כאלה שאני יכולה לבצע בקופה למעט אלה שכבר ביצעתי? יש לי אקזמות כרוניות כבר מעל 20 שנה ואוכלת מאוד לא בריא, ומאוד מאמינה שיש לי דלקת בגוף באופן קבוע. יש בדיקה שמאפשרת לי לבדוק את זה?

בנוסף לבדיקות שכבר עשית יש מקום לבצע בדיקת קריוטיפ והיסטרוסקופיה אבחנתית.

מנהל פורום טיפולי פוריות