דימום מוגבר בווסת, דימום בזמן ביוץ ועד הוסת

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/06/2024 | 07:14 | מאת: מעיין חיים

שלום, בת 32, שתי לידות קייסריות , אחת חירום אחת אלקטיבית. מאיזור גיל 25 לאחר שימוש בגלולות תקוםה של 7 שנים הצחילו דימומים בין ויסתיים קלים, נבדקתי אצל רופאים ניסו להחליף גלולות, לא עזר אבל גם לא מצאו משהו חריג לאחר הלידה השניה לפני שנה ו8 חודשים הוסת נהיתה מאוד דמית טמפון הכי גדול כל שעה.. בנוסף ישר אחרי הביוץ מתחיל דימום שלא נפסק עד הוסת דימום גם כן כבד ( כלומר מתוך מחזור של 27 יום יש לי דימום במשך 20 ימים) חוץ מהרגשת העייפות התמידית עקב איבוד כמויות של דם , אני לא מצליחה להיכנס להריון כמעט שנה, הטווח בו אין דימום הוא רק עד הביוץ זה פרק הזמן שאנחנו יכולים לנסות להרות רק שבוע... בדקתי בעזרת מקלוני ביוץ שמראים ביוץ הימים ה13 וה14 למחזור ומיד עם תחילת דימום המקלונים מראים קו אחד. בדיקת פאפ תקינה בדיקת אגן קטן תקין קולפוסקופיה תקינה, קיבלתי דופסטון למשך 3 חודשים, היה שיפור בחודש השלישי אך היה מלווה בכאבי אגן נוראיים.. היסטרוסקופיה , פוליפים מדממים בחלל הרחם ודלקת. קיבלתי דוקסלין 10 ימים פעמיים ביום, אך אין שינוי עם תחילת הביוץ שוב ישנו דימום חזק.. האם הדימום הוא מקור הבעיה לכך שאיני מצליחה להרות ? ( יש לציין שבשתי ההריונות הקודמים נקלטנו מהחוגש הראשון) סובלת מאוד בבקשה עיזרו לי למצוא פיתרון לזה . תודה מראש

לא ניתן לקבוע רק על סמך הנתונים הנ"ל מדוע אינך מצליחה להרות. הייתי ממליץ להשלים את הבירור ע"י ביצוע צילום רחם.

12/06/2024 | 14:01 | מאת: מעיין חיים

תודה על המענה המהיר! מה בקשר לדימום המתמשך? אף תרופה שנתנו לי לא עזרה ממשיך כבר למעלה משנה וחצי. . . תודה

מנהל פורום טיפולי פוריות