טיפולי פוריות גונאל אף 50

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/06/2024 | 12:34 | מאת: אנה

שלום התחלתי טיפול בגונאל אף 50 מ״ג 5 ימים מהמחזור תחילת הטיפול מ9.6.24 למשך 5 ימים עד חמישי ואז לבוא לבדיקת דם בחמישי הקרוב וביומיים הראשונים להזרקה סבלתי מכאב ראש נוראי בערב חג שבועות ובמינון כזה נמוך ובערב שבועות הייתי אמורה להזריק שוב ומהכאב ראש לא הזרקתי אתמול כלל בערב חג שבועות והיום חלף כבר הכאב ראש אחרי שישנתי בלילה האם אפשר להמשיך את הטיפול היום ולהזריק בין 16:00-18:00 כמו שאני צריכה או שכבר זהו אין מה להמשיך עם פספסתי יום בגלל הכאב ראש ?? ועם מינון נמוך כזה אני סבלתי ממיגרנה ובחילה וחולשה ועייפות מה יהיה עם מינון גבוה להפריות בהמשך???

הייתי ממליץ להמשיך בטיפול ולהתיעץ מחר עם הרופא המטפל.

12/06/2024 | 12:44 | מאת: אנה

אז עם הכאב ראש חלף להמשיך בטיפול היום בין 16:00-ל18:00 להזריק גם עם אתמול לא הזרקתי כלל בגלל שהרגשתי רע? וזה לא יפגע לי באפקטיביות של הטיפול על היום הזה שלא הזרקתי?ובחמישי שאני הולכת לבדיקת דם ואולטרסאונד להתייעץ עם הרופא בנוגע להמשך הטיפול כי כואב לי הראש .ממינון כזה נמוך

מנהל פורום טיפולי פוריות