שאלה כללית בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/06/2024 | 12:40 | מאת: כנרת

שלום לך 🙏 רציתי להתייעץ שאלה כללית יש לי רופא פריון מצויין ומקצועי עם המלצות רבות שטוען שזה שעשיתי את הפרופילי הורמליים ביום הראשון למחזור זה תקין ובסדר גמור, אבל הרבה אומרים שמומלץ לעשות בימים 2-3 למחזור... מבובלבלת ודואגת שאולי מתפספס משהו.. המחזור שלי בדרך כלל נמשך יומיים וחצי בלבד עם דימום דל ולא חזק באופי שלו! אולי בגלל זה במקרה של מחזור קצר מומלץ לעשות פרופיל ביום הראשון? לצורך הענין FSH .ביום הראשון יצא לי 9, אז אם נניח הייתי עושה ביום השני, יש מצב שזה היה יוצא 12-13 ? או שאולי היה יורד מ 9?

תסמכי על הרופא שלך שהוא יודע מה הוא אומר. ניתן לבצע את הבדיקה בין יום 1 ליום 5 של המחזור.

מנהל פורום טיפולי פוריות