גונל אף ואוביטרל - תופעות לוואי גברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/06/2024 | 16:24 | מאת: אריאל

עקב היפוגונדיזם קיבלתי טיפול במשך שנה בגונל אף ואוביטרל - טיפול שהצליח לייצר אצלי תאי זרע. במהלך הטיפול הרגשתי ירידה מאוד גדולה בביטחון העצמי ואף חשתי חרדות. חשבתי כאשר אסיים את הטיפול ואחזור לתרופה הקבועה, נבידו, המצב יחזור לקדמותו. כאשר חזרתי לנבידו המצב השתפר מעט אך לעולם לא חזרתי לעצמי כפי שהייתי לפני טיפולי הפוריות. עברו שנתיים מאז שסיימתי את טיפולי הפוריות ואני עדיין מרגיש את טופעות הלוואי. האם זה נפוץ? האם זה מקובל? אשמח להתייחסות בברכה

התלונות שאתה מתאר הן תופעות רגשיות ונפשיות ואינן תגובה פיזיולוגית לטיפול. ממליץ להתיעץ עם פסיכולוג.ית או מטפל רגשי אחר.

מנהל פורום טיפולי פוריות