PGTA והשפעתו על העובר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/07/2024 | 01:42 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 37, בעלת רזרבה שחלתית ירודה. מטופלת ivf שנתיים. כל ניסיונות ההשרשה שעשיתי (קרוב ל 20 עוברים) לא נקלטו ברחם. כל הבדיקות הגנטיות שלי ושל בעלי תקינות כולל קריוטיפ וגם היסטרוסקופיה, אולטראסאונד רחם וקרישיות תקינים. הרופא הציע לנסות סבב חדש בו העוברים ישלחו לבדיקת PGTA. עשינו סבב חדש והתקבל עובר אחד שהגיע ליום 5, נבדק ב PGTA ויצא תקין. מחזירים את העובר הזה לרחם. ברצוני לשאול מה סיכויי ההקלטות של העובר והשגת הריון במקרה כזה שהוא תקין? בנוסף, האם עובר שנדגם ל PGTA ביום 5 הוא בעל סיכוי נמוך יותר להיקלט ולהוביל להיריון מאשר עובר שלא עבר PGTA? תודה רבה

לא ניתן לקבוע מה הסיכויים להשרשת העובר, אפילו אם מדובר בעובר תקין.

מנהל פורום טיפולי פוריות