שאריות גלוטן בטאבון בחום גבוה
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה
הרשמה למערכת דוקטורס
כניסה למערכת
כניסה למערכת
פרסום הודעות חדשות בפורום זה מחייב הרשמה למערכת
עדיין לא רשום?
הודעה
תודה!
* שים לב! הקובץ שצורף יעלה לאתר רק לאחר אישור מנהל הפורום.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס
הוספת תגובה
שאריות גלוטן בטאבון בחום גבוה
05/10/2019 | 18:30 | מאת: ערן
שלום, האם אפשר לצלות בשר בטאבון שנאפה בו קודם לכן בצק ( פיצה למשל ). הטאבון מגיע לחום של 450 מעלות צלזיוס. האם שאריות בצק וגלוטן "שורדים" חום גבוה כזה? תודה ערן
לקריאה נוספת והעמקה
שיתוף
תשובת מומחה | מאת: ד"ר עובדיה ברוך
05.10.19 | 22:17
(0)
לחם ופיצות נאפים בחום גבוה ואכילתם משפיעה על חולי צליאק כך ניתן להניח שהגלוטן לא נהרס אז ניתן לשער שעדיף לנקות את הטאבון משאריות הגלוטן
שיתוף
RE: שאריות גלוטן בטאבון בחום גבוה
05/10/2019 | 22:29 | מאת: ערן
תודה על התשובה. כוונתי היא האם חולה הצליאק יכול לאכול בשר( ללא גלוטן ) שניצלה בטאבון של 450 מעלות, שלפני כן נאפה בו בצק עם גלוטן. תודה רבה מראש ערן
שיתוף
מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה
ד"ר פאדי אבו בכר
ד"ר פאדי אבו בכר, רופא במכון גסטרואנטרולוגיה של המרכז הרפואי הלל יפה. בוגר...
המשך >
ד"ר עובדיה ברוך
רופא במכון לגסטרואנטרולוגיה במרכז הרפואי הלל יפה סיים לימודי רפואה בבוקרשט,...
המשך >
ד"ר רומן דפסמס
רופא בכיר במכון לגסטרואנטרולוגיה של המרכז הרפואי הלל יפה. סיים לימודי רפואה...
המשך >
ד"ר סייף אבו מוך
רופא בכיר במחלקה לפנימית ב' של המרכז הרפואי הלל יפה ומומחה למחלות כבד. משמש...
המשך >
פרופ' קופלמן יעל
מנהלת המכון לגסטרואנטרולוגיה במרכז הרפואי הלל יפה. בוגרת לימודי רפואה בטכניון...
המשך >