ful
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה
הרשמה למערכת דוקטורס
כניסה למערכת
כניסה למערכת
פרסום הודעות חדשות בפורום זה מחייב הרשמה למערכת
עדיין לא רשום?
הודעה
תודה!
* שים לב! הקובץ שצורף יעלה לאתר רק לאחר אישור מנהל הפורום.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס
הוספת תגובה
ful
22/02/2013 | 09:53 | מאת: bhv
שלום, אני קונה בשוק פול טרי- כלומר, פול ירוק שהפול בתוך התרמילים. אני לא אוכלת פול כי הוא עושה לי הרבה גזים אבל אני שואלת בנוגע לתרמילים של הפול- 1- האם מדובר בסיבים אשר יעשו לי גזים? 2- האם רק לתרמילי הפול יש יתרונות בריאותיים מעבר להוספת סיבים לתפריט? 3- והשאלה החשובה ביותר- האם רק התרמילים מכילים הרבה קלוריות כמו הפול עצמו, כלומר האם הם גם פחממה? או שמדובר רק בסיבים אשר דלים בקלוריות כאילו הייתי אוכלת כרוב. תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שיתוף
תשובת מומחה | מאת: ד"ר רומן דפסמס
22.02.13 | 11:12
(0)
שאלה נוספת
22/02/2013 | 12:03 | מאת: היחכעחיעכח
לא ענית לשאלתי- האם לתרמילים בלבד יש ערך קלורי רב כמו לפול או שזה רק סיבים ולכן דלים בקלוריות כאילו הייתי אוכלת חסה או כרוב. תודה שוב.
שיתוף
מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה
ד"ר פאדי אבו בכר
ד"ר פאדי אבו בכר, רופא במכון גסטרואנטרולוגיה של המרכז הרפואי הלל יפה. בוגר...
המשך >
ד"ר עובדיה ברוך
רופא במכון לגסטרואנטרולוגיה במרכז הרפואי הלל יפה סיים לימודי רפואה בבוקרשט,...
המשך >
ד"ר רומן דפסמס
רופא בכיר במכון לגסטרואנטרולוגיה של המרכז הרפואי הלל יפה. סיים לימודי רפואה...
המשך >
ד"ר סייף אבו מוך
רופא בכיר במחלקה לפנימית ב' של המרכז הרפואי הלל יפה ומומחה למחלות כבד. משמש...
המשך >
פרופ' קופלמן יעל
מנהלת המכון לגסטרואנטרולוגיה במרכז הרפואי הלל יפה. בוגרת לימודי רפואה בטכניון...
המשך >