ful

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/02/2013 | 09:53 | מאת: bhv

שלום, אני קונה בשוק פול טרי- כלומר, פול ירוק שהפול בתוך התרמילים. אני לא אוכלת פול כי הוא עושה לי הרבה גזים אבל אני שואלת בנוגע לתרמילים של הפול- 1- האם מדובר בסיבים אשר יעשו לי גזים? 2- האם רק לתרמילי הפול יש יתרונות בריאותיים מעבר להוספת סיבים לתפריט? 3- והשאלה החשובה ביותר- האם רק התרמילים מכילים הרבה קלוריות כמו הפול עצמו, כלומר האם הם גם פחממה? או שמדובר רק בסיבים אשר דלים בקלוריות כאילו הייתי אוכלת כרוב. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

פול כולל חלבון ופחמימות בשימוש של פול נוצר הרבה גז בעקבות חוסר ספיגה של פחמימות במעי דק

22/02/2013 | 12:03 | מאת: היחכעחיעכח

לא ענית לשאלתי- האם לתרמילים בלבד יש ערך קלורי רב כמו לפול או שזה רק סיבים ולכן דלים בקלוריות כאילו הייתי אוכלת חסה או כרוב. תודה שוב.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה