שריר בית החזה נתפס בלילה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/06/2024 | 04:30 | מאת: חסויה

שלום, מדי פעם במהלך החיים אם אני ישנה ממש חזק ועל הגב אז כמו שנרדמת יד או רגל אז קורה שהחזה או הלב לא יודעת נתפס לי ממש מרגישה תפוס והתכווצות כזאת ומיד קמה וזה משתחרר ללא קוצר נשימה ( אסמטית אז יודעת ) נושמת בסדר נכון לרגע התעוררות אין לי מושג מה קורה שאיבר נתפס אבל שאני מרגישה מיד קמה ומשנה תנוחה עכשיו אני בהריון שבוע לפני לידה קמתי שוב עם כאב בחזה בשל הרדמות / נתפס לי החזה בצד שמאל ( או שריר הלב? ) לא יודעת בדיוק ברגע קימה זה חולף וגם לא טוב לישון על הגב בהריון אבל נרדמתי ככה והאיבר היה תפוס שקמתי אני כרגע בסדר שוב נשימה בסדר השאלה אם חלילה פגעתי בעובר?

לא נראה שיש איזשהי סכנה לעובר, נשמע שהכאבים שיש לך ממקור של שרירים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)