האם ניתן להדבק בכלבת בסיטואציה המתוארת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/06/2024 | 00:07 | מאת: היפוכונדר

אני גר בבית שאן, אתמול בערב זרקתי אשפה ביתית לפח הירוק שסמוך לביתי תוך שהרמתי את מכסה הפח בידי האחת ובשניה זרקתי את שקית הזבל. לאחר כ10 שניות היה לי דגדוג באפי ובלי לחשוב נגעתי עם האצבע שנגעה קודם במכסה הפח לתוך הנחיר. בדיעבד עלה בי חשש שמאחר והרבה פעמים חתולי רחוב עולים על הפח לחפש אוכל אולי היו שאריות רוק של חתול או תן נגוע בכלבת על מכסה הפח וכך יכלו לעבור לאפי דרך המגע של האצבע. האם יש סיכון לחלות בכלבת סיטואציה הזאת? תודה

יש לי שאלה, אתה הוא אותו אדם ששואל בפורום על הסיכוי להדבק בכלבת?

06/06/2024 | 11:37 | מאת: היפוכונדר

זאת לא הפעם הראשונה שאני שואל בפורום כי יש לי חרדות בנושא וכל פעם אני נלחץ מסיטואציות שקורות לי. סליחה אם הטרדתי אותך, אבל התשובה שלך מרגיעה אותי ואני מודה לך על כך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)