כאבי ראש לאחר חשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/06/2024 | 18:11 | מאת: טל

שלום ד"ר אני בחור בן 35 תופעה מוזרה: בכל פעם שאני יוצא החוצה, בימים כמו אלה, ימי קיץ חמים, אפילו אם רק לזמן קצר (רבע שעה-חצי שעה), ולמרות שאני חובש כובע, שותה הרבה מים ושם קרם הגנה - לאחר מספר שעות מופיע לי כאב ראש חד מאוד וקשה שעובר למחרת בבוקר. אין לי רקע הידוע לי במיגרנות ואני תוהה מה יכולה להיות לכך הסיבה בהינתן שאני שומר על כללי חשיפה לשמש. הדבר קורה באופן קבוע. אציין גם כי לתופעה זו מלווה גם סימפטום של סחרחורת בעת התכופפות לקחת משהו נמוך. האם יש לך רעיון - מה זה יכול להיות?

שלום, ייתכן וזה משני לשינויים בכלי הדם, כמו הרחבה שלהם משנית לחום הכבד, מנגנון דומה במידה מסוימת למנגנון של המיגרנה. ממליץ להתייעץ עם נוירולוג שמתעסק בכאבי ראש. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)