שלום דוקטור אשמח לתשובות שלך בנושאים האלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/06/2024 | 17:14 | מאת: ספיר

שלום שני שאלות בבקשה הרמתי כרגע שקיות ממש כבדות ולאחר כמה דק היו לי כאבים בחזה זה מסוכן? ודבר שני רציתי לשאול האם אפשר לשתות כדור לורוון וגם כדור ממשפחת הטבעים כמו רלקסין אשמח למענה בהקדם ועוד שאלה.. אם שתיתי במשך חודש לורוון אני יכולה להפסיק לגמרי?

לגבי הכאבים בחזה, הרושם שמדובר בכאבים ממקור שרירי, אבל זה תלוי בגיל שלך, אופי הכאבים וגורמי הסיכון. לגבי הלוריבן, יש לשאול את רופא המשפחה שלך, השאלה לא קשורה לתחום הפורום. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)