נשיכה מהכלב המשפחתי .

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/06/2024 | 11:56 | מאת: אבי

דרכתי בלי כוונה בלילה על הכלב הפרטי שלי שהחליט לישון ליד מיטתי, בתגובה אינסטינקטיבית הכלב נשך אותי בעקב ופצע אותי. הכלב מחוסן לכלבת כאשר החיסון האחרון התבצע לפני 8 חודשים ואני חוסנתי לטטנוס וכלבת לפני כשנה. רחצתי את העקב במים וסבון, האם נדרש לעשות משהו בנוסף

עקרונית לא צריך כלום אם הכלב מחוסן נגד כלבת ואתה מחוסן נגד טטנוס וכלבת. מצב שני, לשכת הבריאות האזורית באזור מגוריך היא הגורם המוסמך היחיד שמחליט על הטיפול לאחר נשיכות. בשלב הזה תעקוב אחר סימני זיהום, תיצור קשר איתם מחר ליתר בטחון. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)