שאלה לגבי מצבי המורכב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/06/2024 | 19:16 | מאת: אילן

רץ הרבה למוקד ומיון סיפור מורכב לפני 7 וחצי שנים עברי ניתוח עקב מילופתיה צווארית ונשארו מוקדי כרונים מילופתיים הקיצר הכי גרןע מיילומצליה ויש מלא תופעות לוואי ספאזים נימולים הפרעות שתן יש לציין סוכרתי ודלקת פרקים שלא מטופלת וחרדתי במעקב פסיכטרי ולאחרונה יש בקע סרעפתי גם מעיק רזיתי המון לדעתי עקב ניוון חוט השדרה הצווארי הלחץ דם יורד רב הזמן ניגש הרבה למיון ומוקדים עקב חששות ברמבם ניגש המון בדיקות דם והביתה ביקשתי בדיקות מעמיקות הכל לעשות בקהילה נשאלה מתי אם חליה מגיעים למיום האם עושיםmri או שזה עולה המון כסף לרמבם

היי. Mri מבוצע במסגרת המיון לעתים נדירות. במקרה שלך לא יהיה מענה במיון, כי הוא לא מיועד לאבחון ורפואה יועצת, הוא מיועד לשלילת מצבים אקוטיים שמצריכים טיפול מיידי או המשך בירור במסגרת אשפוז

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)