לחץ ביד ימין ולחץ ברגל ימין מפשעה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/07/2024 | 21:09 | מאת: שי לוינסון

שלום ד״ר כבר קרוב ל חודש סובל מלחץ ביד ימין במיוחד בוורידים ליד כף היד. נתנו לי ברקסין שלא עזר. רופא אורטופד לאחר בדיקת ct קבע שהכל תקין. רופא כלי דם, ורופא אורטופד מומחה לכף היד. אין לי עזרה לצערי מאף גורם שיכול להסביר ולעזור. מה מציע לעשות? כשמסתכל במראה רואה שהדופק בצוואר ימין נראה יותר חזק מצד שמאל. תודה רבה לך. אשמח לעזרתך

04/07/2024 | 21:16 | מאת: שי לוינסון

שכחתי לציין שאולטרסאונד רקמות רכות ביד ימין תקין ללא ממצא. Emg תקין לחלוטין ללא ממצא. במיון ששלו פקקת dvt וטענו אולי שזה ממקור שרירי.

שלום, הייתי מציע להמתין קצת ולא להתקדם לעוד בדיקות. יש צורך בבדיקה גופנית באזור, יכול להיות הקרנה מאזור הכתף ושרירי הצוואר. אחרי הבדיקות שעברת לא נראה שקיימת אבחנה בעלת משמעות לתסמינים אך לעתים יש צורך במעקב בלבד והדברים חולפים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)