בן 85 חולה מטופל סכרת ולחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/07/2024 | 23:56 | מאת: טל

שלום.נשמח מנסיונך.בן 85 .3 ימים לא אוכל.עייף . לחץ דם נמוך.אקג תקין.נשלל קורונה.אלו בדיקות תמליץ לנו שיעשה?והדמיה?נטרופילים גבוה.rdwגבוה.wbcגבוה.אנזימי כבד גבוה.חימפוציטים נמוך.סוכר והמוגלובין בסדר.עייף כל הזמן לחץ דם נמוך ובלי תאבון

היי. נשמע שהוא סובל ממחלה זיהומית שייתכן דלקת בשתן, מנינגיטיס או דלקות אחרות. מומלץ בדיקה רפואית דחופה.

08/07/2024 | 18:15 | מאת: טל

תודה דר על תשובתך..חוץ מעייפות ולחץ דם נמוך חוסר תיאבון.אין לו חום אין לו כאבים..היה בבית חולים אין להם מושג.תוכל להנחות על איזה בדיקה היית עושה?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)